Spirituele jaarhoroscoop 2012: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over de Leeuw in 2012:

In 2012 start een subtiel proces dat je meer bewust maakt van je verborgen patronen. Ieder mens heeft de neiging om dingen die te pijnlijk zijn weg te stoppen in het onderbewustzijn. Dit jaar wil je je eigen donkere kant recht in de ogen kunnen kijken. Een langzaam proces waar je misschien wel wat jaartjes voor nodig hebt. Mogelijk kun je pas achteraf zeggen dat je echt gegroeid bent. Mocht het de tijd voor je zijn dan zou je in therapie kunnen gaan om onverwerkt leed aan te pakken. Of je krijg je meer interesse in onderwerpen als Jung, tantra, hekserij, dood en leven. Werken aan jezelf heeft zijn ook zijn invloed op je relatie. Heb je een partner dan zal de intimiteit tussen jullie een nieuwe dimensie krijgen. Je leert wat geven en nemen is zonder daarbij je energie te verliezen.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij een Leeuw? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2012: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

  1. Pingback: Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>