Spirituele jaarhoroscoop 2013: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Leeuw in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Leeuw
Privé kun je te maken hebben met strubbelingen, tegenstand of stilstand. Dat dat van alles in jou losmaakt, moge duidelijk zijn.
Liggen er nog onverwerkte emoties te wachten in je onbewuste, dan worden die nu wakker gekust. Dat is niet altijd even leuk, maar je krijgt nu wel de kans om er voorgoed korte metten mee te maken. Heb je dat opgeruimd dan komt er weer ruimte voor iets nieuws, iets waar je energie van krijgt.

Je vrienden of het netwerk om je heen zijn je grote steun en toeverlaat. Zeker van januari tot aan de zomer. Daarna kies je mogelijk heel bewust om een aantal dingen zelf aan te pakken. Niet omdat je vrienden niets meer voor je kunnen doen, maar omdat je voelt dat je echt even naar binnen moet keren zonder inmenging van anderen.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Leeuw? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>