Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Ram in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram
Je behoefte aan vrijheid en een eigen mening is in 2013 nog even sterk als in voorgaande jaren. Alleen zie je misschien niet meer het nut ervan in om er ‘op los te beuken’. Je merkt dat dat alleen maar op tegenstand stuit en een negatieve sfeer brengt.
In 2013 ben je daarom meer gericht op samenwerking en wil je anderen positief stimuleren. Ook ben je beter in staat om negatieve gedachtes over jezelf constructief om te buigen. En dat heb je nodig, want ook gedachtes over leven en dood en een sombere instelling kunnen je dit jaar plagen. Niet dat je die niet mag hebben, maar er in blijven hangen heeft weinig zin.
Daarnaast merk je dat als je je op een positieve manier focust, je veel sneller ontvangt wat je graag zou willen. En dat is je kracht dit jaar!

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Ram? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>