Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Steenbok in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok
Je kunt in 2013 afvragen of er wel iets is terecht gekomen van je toekomstplannen. Want die plannen die je had, hadden nu toch wel zo langzamerhand moeten zijn uitgekomen? Misschien voel je je daardoor teleurgesteld of heb je het gevoel dat je hebt gefaald.
Realiseer je dat met het verstrijken van de jaren je zelf ook verandert. En daarmee je doelen en dromen. Kennelijk is het je weg niet meer en mag je nieuwe plannen maken. Dat je daardoor even niet weet welke richting je op moet of het gevoel hebt dat je vast zit, is logisch. Als je van je omgeving weinig steun krijgt, is dat een teken dat je het even alleen moet doen.

Ondertussen krijg je op je werk behoorlijk wat mogelijkheden toegespeeld. Net als in de relatiesfeer, maar dan pas na juni. Zo zie je maar: live is what happens to you while you’re busy making other plans!

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Steenbok? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Steenbok (23 december t/m 20 januari)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>