Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Kreeft in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft
De uitdaging ligt dit jaar in het kiezen voor jezelf. Ja, nog meer dan je al deed. Vooral in de eerst helft van het jaar heb je mogelijk de behoefte om veel met dit thema bezig te zijn. Misschien wil je je terugtrekken, bijvoorbeeld in een huisje in het bos, om je nog meer te kunnen focussen op je persoonlijke proces. Hierdoor haal je het maximale uit jezelf.
Niet dat het een makkelijke weg is. Je zult ongetwijfeld allerlei angsten, onzekerheden en twijfel tegen komen.

Maar zet je door, dan voel je je na juni als herboren. Je hebt nieuwe energie en stapt stralend en vol vertrouwen de wereld in. Misschien vind je nieuwe bezigheden die je met veel plezier doet of wil je een aantal zaken in je leven drastisch veranderen. Ook met (je) kinderen kun je een nieuwe manier vinden om met ze om te gaan. Geloof in jezelf, dan komt het goed.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Kreeft? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>