Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?

Schrijfster en astrologe Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop voor 2012! Vanaf dinsdag 27 december is deze in delen te lezen op dit blog. Lees wat de sterren te vertellen hebben over jouw sterrenbeeld in 2012.

 

Lees hier je spirituele jaarhoroscoop voor 2012:

Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologiewerkboek’, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar eigen website.

Wat zijn jouw spirituele plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>