Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie

De SORAG-Akademie biedt allerlei schriftelijke cursussen en opleidingen op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Wie nog aan het orienteren is en toch graag alvast wat bij wil leren kan nu gratis minicursussen downloaden bij SORAG.

Elke maand geeft SORAG-Akademie een nieuwe minicursus uit. Deze maand is dat 'Sterven en Rouwverwerking'.

Eerdere gratis minicursussen van SORAG waren onder andere 'Magnetiseren', Bedplassen en homeopathie' en 'Probleemverwerking bij echtscheiding'. Heel verschillend dus, voor elk wat wils.

Ook de eerder vrijgegeven minicursussen zijn nog gewoon te downloaden op de website van SORAG-Akademie.

Lees ook:Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’
Lees ook:Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’
Lees ook:SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum
Lees ook:SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008
Lees ook:Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie

 1. Karla

  Handig! Ik heb ze meteen allemaal ge-download! :)

    /   Reply  / 
 2. Anna

  Ik ben zelf spiritueel aangelegd, maar voor mijn dochter was het net een stapje te ver om haar van het bedplassen af te helpen. Mijn dochter was 6 jaar en begon het zelf erg vervelend te vinden dus een goed moment om ECHT op zoek te gaan naar een oplossing. Heb toen een plaswekker gekocht. Ben er echter wel achter gekomen dat je wel goed moet opletten welke wekker je neemt. De eerste die ik had ging telkens kapot. Heb uiteindelijk op http://www.urifoon.nl een plaswekker besteld en deze was goed. En er was ook nog een goede service aan de telefoon. Gelukkig is mijn dochter nu van het bedplassen af!
  Anja

    /   Reply  / 
 3. F.Floor (61)

  Bedplassen is lang niet altijd de training. Mijn eigen ervaringen op een school waren dat het vaak boze mannen zijn waardoor hun onderbewuste (in de ruggegraat!) het sein geeft dat er aan de uitwendige toestand nog niets is veranderd. Weliswaar ging ik toen om met justitiegevallen maar de moeders weten dus echt nooit van niets. Plaswekkers hadden we in 1963 dus allang en werkten goed maar veel kusjes en knuffelen (als voogd) werkten toch heel wat beter.
  Goede raad: contoleer alle gedrag. Portiers, directrices, schoonmaakhulpen, electriciens en sla niks over waarmee uw dochter in aanraking komt/gekomen kan zijn. En zelfs als u alles uitgesloten heeft kan een spionagetocht of luisteren onder het leslokaalraam tot bizarre conclusies leidden.
  Nee sex is het meestal niet eens. Vaak ook bleek slechts een knul van 15 jaar de oorzaak van bedplassen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>