Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie

Of je nu voor- of tegenstander van de monarchie bent, voetbalfan of schaatsliefhebber, we houden allemaal van oranje. En omdat er een nieuwe prinsesje geboren is wil de SORAG-Akademie iets feestelijks doen.

Je kunt je tot en met 16 april 2007 voor de helft van de prijs inschrijven voor de cursus Werken met Kleurentherapie en Werken met Edelsteentherapie. Allemaal cursussen die gaan over de genezende kracht van kleuren. Meer informatie over deze cursussen vind je op de website van de SORAG-Akademie. Maak er meteen werk van en schrijf je in voor het te laat is via het speciale inschrijfformulier op de site.
Voorwaarde is wel dat je uiterlijk 1 juni 2007 met je studie begint.

Lees ook:Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie
Lees ook:SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008
Lees ook:Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’
Lees ook:SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum
Lees ook:Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>