SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008

In het afgelopen jaar heeft de SORAG-Akademie meer cursisten ingeschreven dan in de voorgaande twintig jaar. Dat wordt vermeld in de nieuwsbrief van het schriftelijk cursusinstituut dat gespecialiseerd is in cursussen op het gebied van alternatieve en spirituele gezondheid. Veel cursisten behaalden één of meerdere diploma’s met behulp van het thuisexamen en tientallen legden in Utrecht het speciale examen af voor het Vakdiploma.

Het kleiner worden van het SORAG-Akademie-team had dus geen vervelende gevolgen voor het aantal cursisten. Volgens oprichter Frits Groenestijn is de service beter en sneller geworden vanwege de uitgekiende cursistenadministratie.

In 2008 viert SORAG-Akademie haar 20-jarig jubileum. Groenestijn liet in oktober in een extra nieuwsbrief weten trotst te zijn dat zijn instituut in de afgelopen twintig jaar al duizenden cursisten had mogen opleiden. Nu blijkt dat in het jubileumjaar het recordaantal cursisten is ingeschreven.

En 2009 wordt een nog beter jaar, laat Groenestein weten. Er gaan nieuwe cursussen van start en studeren wordt leuker door de toepassing van nieuwe onderwijssystemen.

“De kans om een zelfstandige natuurgeneeskundige praktijk te starten stijgt in de komende jaren sterk en de SORAG-Akademie loopt zich al warm om daarbij te kunnen ondersteunen,” vertelt de oprichter in de SORAG-nieuwsbrief. Dit zal gedeeltelijk in samenwerking gebeuren met de Stichting GezondZorg, die extra mogelijkheden voor bij- en nascholing en zakelijke begeleiding zal gaan bieden.

Wie nieuwsgierig is naar SORAG-Akademie en haar cursussen kan een kijkje nemen op de website.

Lees ook:SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum
Lees ook:Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie
Lees ook:Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2008
Lees ook:Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>