Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’

Er is een nieuwe minicursus uit van SORAG-Akademie. Deze maand kun je gratis leren over intuitieve ontwikkeling. De minicursus 'Je intuïtie herontdekken' is gebaseerd op de SORAG-cursus 'Werken aan je intuitieve ontwikkeling' en leert jou weer in contact te komen met jezelf en je intuitie.

SORAG-Akademie biedt allerlei schriftelijke cursussen en opleidingen op het gebied van spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Wie nog aan het orienteren is en toch graag alvast wat bij wil leren kan elke maand een gratis minicursus downloaden bij SORAG.

Eerdere gratis minicursussen van SORAG waren onder andere 'Magnetiseren', 'Genezen met Reiki', 'Bedplassen en homeopathie' en 'Sterven en Rouwverwerking'. Heel verschillend dus, voor elk wat wils.

Ook de eerder vrijgegeven minicursussen zijn nog gewoon te downloaden op de website van SORAG-Akademie.

Lees ook:Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie
Lees ook:Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’
Lees ook:SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum
Lees ook:SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008
Lees ook:Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’

 1. Moonen Margaretha

  Goede dag allmaal ben zeer tevreden over de cursus die ik al gevolgd heb bij sorag en het heeft me een ander mens gemaakt dank u wel margaretha

    /   Reply  / 
 2. Sjaak

  Bedplassen en homeopathie.

  Waar van plast een “gezond” mens in zijn bed? Van heel veel bier. Hoe lossen we dit dus op? Verdun heel veel bier met nog veel meer water. Verdun die verdunning en verdun die verdunning. Verdun vervolgens die verdunning om deze verdunning te verdunnen met water. Om het middel echt sterk te krijgen moet je het nog een paar keer verdunnen. Verdun het geheel bij twijfel nog eens. Denk er wel aan dat je de verdunning steeds in alle drie de dimensies schudt. Een mixer volstaat uiteraard niet. Gewoon roeren is een lachertje.

  Het resultaat is een redelijk sterk middel waar je om het uur één druppeltje van mag nemen.

  Gegarandeerd geen bijwerkingen en makkelijk zelf thuis te doen!

    /   Reply  / 
 3. Fujaro

  Hallo Sjaak,

  Helemaal enthousiast door je verdunningsverhaal ben ik hier ook aan de slag. Ik sta inmiddels tot mijn enkeles in het water van al dat verdunnen. Maar het resultaat mag er wezen: een emmer kraanwater met één biermolecuul. Ik heb zojuist de proef op de som genomen en inderdaad geen kater van dit bier! Bedankt voor deze fantastische tip. Heb je er nog meer?

    /   Reply  / 
  1. Sjaak

   Nou, als je geen tijd hebt om uit te zoek hoe of wat en je raakt bij het verdunnen de tel een beetje kwijt, drink dan gewoon kraanwater! Barst (klassiek homeopatisch gezien dan) van de moleculen die er niet in thuis horen en genezen dus van alles en nog wat. Maar goed dat we niet zoals die gekke Amerikanen porties fluoride aan aan ons kraanwater toevoegen, want dan hadden we allemaal in no time een verrot smoelwerk.

   Neerslachtig?
   Waar wordt een “gezond” mens neerslachtig van? Van de bijsluiter van een homeopatisch middel! Verdun deze bijsluiter met een emmer (10 liter) water.Schudt de emmer in alle drie de dimensies (als je tenminste gelooft dat er maar drie zijn) en verdun dit met nog een emmer water. Herhaal dit totdat je tot aan je enkels in het water staat en van overtuigd bent dat je een emmer zuiver water in je hand hebt. Dan is de vibratie van de bijsluiter op zijn sterkst! Neem nu vier druppels van dit water, direct na het eten. Binnen twee weken is je neerslachtigheid voorbij. Of je moet een parketvloer hebben.

     /   Reply  / 
   1. Fujaro

    Nou Sjaak,

    Helemaal toppie. Er staan hier nu overal homeopathische emmers tegen neerslachtigheid. Als ik denk aan de hoeveelheid homeopathische flesjes die ik daarmee kan vullen, ben ik direct van mijn neerslachtigheid af. Ik denk dat ik nu een homeopathisch postorderbedrijf ga beginnen gespecialiseerd in anti-depressiva. Binnehlopuh!!

      /   Reply  / 
 4. Sjaak

  Check.
  Wist je trouwens dat de bijsluiter van een homeopatisch middel niet eens in het Nederlands hoeft te zijn, als je het in Nederland verkoopt? Het maakt volgens de wet waarschijnlijk toch niets uit wat je er in zit. Al zuip je 10 flessen in één keer leeg of neem je het in met een echt medicijn, het kan toch geen kwaad. Water is alleen schadelijk als je meer dan 5 liter kan binnen houden of als het je belet te ademen. B(l)aat het niet dan schaadt het niet, zulle we maar zegge. Ook moet het middel volgens de wet zo ver verdund zijn dat het geen werking meer heeft. En dat is de hele insteek van homeopathie! Dus onze wetgeving gaat er van uit dat het niet werkt. Gelukkig doen sommige mensen dat wel en zien vol verbazing dat een oplossing je in twee à drie weken van je slijmbeursontsteking af helpt en je verkoudheid in drie dagen voorbij is! (Dat dit ook zo werkt als je een pannelap op je hoofd legt of iedere dag een half uur naar een storende TV zender staart zal menige back-to-nature fan niet veel uit maken.)

  Ik zou die emmers nog effe wat verdunnen, Fujaro, kun je en sticker met EXTRA FORTE erop plakken. Klinkt wel Biostabil, toch?

    /   Reply  / 
 5. Fujaro

  Ha Sjaak,

  Dus als ik het goed begrijp, werkt een emmer ‘opgewerkt’ kraanwater ook prima tegen verkoudheid (na 3 dagen) en slijmbeursontstekingen (wat langer). Nou nou, dat is inderdaad een extra fortissimo truc. Wist je dat gemiddeld in elk glas water dat we drinken een molekuul aanwezig is dat door de blaas van Newton is gegaan. Is gewoon pure wiskunde. Smerig maar waar. We kunnen er dus rustig opzetten Newtoniaans Wonderwater. Of Cleopatraans Pyramidewater want het argument geldt voor iedereen die ooit gedurende zijn leven een behoorlijke doorstoming door de blaas heeft gehad. En zo hebben we weer een nieuw productje dat we kunnen vermarkten op de schier oneindige massa van goedgelovige noodruftigen. Zo voegen we waarlijk spiritualiteit toe aan dit universum!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>