SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum

Precies twintig jaar geleden werd de SORAG-Akademie door Frits Groenestijn opgericht, met als missie om zoveel mogelijk mensen kwalitatief goed gezondheidsonderwijs te geven tegen een betaalbare prijs. Anno 2008 is dit nog steeds het doel van de Akademie.

In de afgelopen twintig jaar hebben duizenden cursisten een opleiding gevolgd bij SORAG-Akademie en velen hun diploma gehaald. In een extra nieuwsbrief van het instituut laat Groenestijn weten zeer trots te zijn op deze prestatie, die hij naar eigen zeggen niet had kunnen bereiken zonder zijn medewerkers en docenten.

Nog steeds zijn er mensen en organisaties die schriftelijke opleidingsinstituten niet serieus nemen. Spijtig, vindt Groenestijn, en onterecht. "Het verschil tussen de SORAG-Akademie en andere schriftelijke opleidingsinstituten is dat wij maar één soort winst nastreven: gezondheidswinst",laat de directeur weten. "Dat kan ook gemakkelijk want als enige is de SORAG-Akademie een coöperatie, een organisatie zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders."

Spiritualiteit.blog.nl wil de SORAG-Akademie hartelijk feliciteren met het behalen van deze mijlpaal, ga zo door!

Lees ook:SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008
Lees ook:Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie
Lees ook:Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’
Lees ook:Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’
Lees ook:Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum

  1. Els

    Gefeliciteerd met dit jubileum!

      /   Reply  / 
  2. Karla

    Ja, gefeliciteerd! Ik heb nog steeds geen cursus gevolgd van SORAG omdat ik simpelweg geen geld heb. Maar ik houd de sitewel vaak in de gaten en hoop ooit een beroepscursus bij ze te gaanvolgen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>