Gratis cursus: ‘Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?’

Een nieuwe maand brengt een nieuwe SORAG-minicursus met zich mee. In de maand mei kun je gratis de minicusrus 'Pijn, hoe komt het en hoe kom je ervan af?' downloaden op de website van de SORAG-Akademie.

Elke maand geeft SORAG-Akademie gratis een nieuwe minicursus uit. Eerdere minicursussen van SORAG waren onder andere 'Sterven en Rouwverwerking', 'Magnetiseren', Bedplassen en homeopathie' en 'Probleemverwerking bij echtscheiding'. Heel verschillend dus, voor elk wat wils.

Ook de eerder vrijgegeven minicursussen zijn nog gewoon te downloaden op de website van SORAG-Akademie.

Lees ook:Gratis minicursussen bij SORAG-Akademie
Lees ook:Gratis mini-cursus ‘Je intuïtie herontdekken’
Lees ook:SORAG-Akademie viert 20-jarig jubileum
Lees ook:SORAG-Akademie recordaantal cursisten in 2008
Lees ook:Oranje lesgeldkorting bij SORAG-Akademie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>