Spiritualiteit en vegetarisme bij Omroep Gelderland

Walhalla, het multimediale spirituele programma van Omroep Gelderland, heeft deze week een special over spiritualiteit en vegetarisme. De aanleiding van dit onderwerp? De presentatrice van het programma, Julika Marijn, is genomineerd voor ‘Meest Sexy Vegetariër 2009′.

Voor het thema ‘spiritualiteit en vegetarisme’ duikt Julika dit weekend in de oosterse spirituele kookkunst: ayurveda. Deze levenswijze is gebaseerd op de 5 elementen en onderscheidt verschilende voedingstypes. Julika duikt een vegetarisch Indiaas restaurant in om een ayurvedisch gerecht te bereiden.

Ook wordt in deze uitzending de vraag gesteld: “is eten spiritueel?” In de rubriek Zin of Onzin gaat verslaggever George Borghouts onderzoeken of eten spirituele kanten heeft. En vlees eten dan, of vegetarisch eten?

De kant van het vlees wordt ook benaderd, namelijk met behulp van de jassentechniek! Normaals gesproken krijgt de presentatrice elke week een ander consult, maar deze week staat zij deze af aan een biggetje. Emmy Noorlander helpt het biggetje, dooe middel van jassentechniek, weer in balans te komen.

Walhalla is elke zaterdagavond vanaf 18.15 te zien via Omroep Gelderland, ieder uur herhaald.Klik hier om naar de website van het programma te gaan.

(Bron: Walhalla.tv)

Lees ook:Vegetarisch eten en spiritualiteit
Lees ook:Walhalla, een spirituele sociëteit
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Boeddhistische Omroep heeft steun nodig
Lees ook:Overdosis spiritualiteit voor Karin de Groot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>