Boeddhistische Omroep heeft steun nodig

De Stichting Vrienden van de BOS is gestart met een nieuwe wervingscampagne genaamd ‘Houd boeddhisme in beeld, word vriend van de BOS’. Doel is om 10.000 vrienden te werven, zodat de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS) programma’s kan blijven maken om deze online uit te zenden.

Met de wervingscampagne ‘Houd boeddhisme in beeld, word vriend van de BOS’ wil de Boeddhistische Omroep voldoende steun krijgen om na 2015 door te gaan. Door veranderingen in het omroepbestel stopt de Boeddhistische Omroep (BOS) per 1 januari 2016 met uitzenden op radio en televisie. De omroep wil binnen de Publieke Omroep actief blijven en daarnaast in een nieuwe vorm doorgaan en online films en documentaires gaan uitzenden.


Boeddhistische Omroep: boeddhistische films en programma’s

Laetitia Schoofs, directeur van de Boeddhistische Omroep Stichting: “Sinds haar oprichting in 1999 heeft de BOS een schat aan prachtige, inspirerende boeddhistische films en programma’s uitgebracht waar ook internationaal veel belangstelling voor is. We hebben hierdoor een unieke stem en positie verworven in de wereld. De BOS is de aangewezen omroep om informatieve boeddhistische programma’s bij de publieke omroep te maken. We zijn aan het onderzoeken welke mogelijkheden hiervoor zijn in het nieuwe publieke bestel en willen daarnaast ook programma’s online uitzenden waardoor we nog meer mensen kunnen bereiken.“

Houd het boeddhisme in beeld! Word vriend via de Boeddhistische Omroep.

Lees ook:Tijdschrift Vorm&Leegte wordt: BoeddhaMagazine
Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!
Lees ook:Ook stichting Skepsis wil verbod op ‘paranormale tv-programma’s’
Lees ook:‘Miss Tibet’ eerste documentaire op Bodhitv
Lees ook:Derde editie Internationaal Boeddhistisch Film Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>