Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij

Vanavond in het radioprogramma 'Daisha' van Spirituele Radio Omroep Indigo, gaat presentatrice Daisha het gesprek aan met Jan Roelofs, initiator van de SPI – Spirituele Politieke Partij.

Jan Roelofs droomt van een Nederland waarin wij een nieuw 'wij' ontwikkelen, zonder dat we daarvoor onze individualiteit inleveren. Een politiek die gericht is op de mens en niet uitsluitend op economische groei. Jan is initiator van de SPI – Spiritueel Politiek Initiatief – samen met anderen werkt hij aan een nieuwe toekomst voor ons, voor Nederland.

Hoe hij dit alles praktisch vorm geeft, kun je vanavond horen in 'Daisha'. Tijdens de uitzending kan men vragen stellen, door te bellen met 0575 – 50 2264 of via de chat op www.toplife.nl.

Na vanavond is het programma nog de hele week te beluisteren op de website van Spirituele Radio Omroep Indigo, onder 'radioarchief'.

Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband
Lees ook:Geld en Nieuwe Maan
Lees ook:Daisha over een nieuw Atlantis
Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>