Walhalla, een spirituele sociëteit

Begin deze maand werd er in Kampen een spirituele societeit opgericht, de stichting Walhalla. De initiatiefneemster is Bep Schilder, die eerder Vrouwencafé Anna en stichting Koraal opzette. Walhalla is voor mensen tussen de veertig en de zestig jaar, want volgens Schilder kunnen juist deze mensen, na jaren van materialisme, wel wat meer spirituele voeding gebruiken.

Het doel van de stichting Walhalla is mensen bij elkaar te laten komen in een informele en respectvolle sfeer om met elkaar te praten over spirituele onderwerpen. Er wordt op een luchtige manier over spiritualiteit gepraat en geluisterd naar klassieke muziek en er wordt gedronken en gegeten van een pan zelfgemaakte soep of een andere warme maaltijd.

Walhalla komt in Kampen voorlopig elke eerste zondag van de maand bij elkaar, de eerstvolgende bijeenkomst heeft het thema ‘leven’ en vindt plaats op zondag 7 mei, van 16:30 tot 19:00 uur in de Koornmarktspoort. De eerste drie maanden wordt er gekeken of het project aanslaat. Als er gemiddeld zo’n twintig a dertig mensen aanwezig zijn op een bijeenkomst is Walhalla voor Bep Schilder geslaagd.

(Bron: De Stentor)

Lees ook:Lezing over de Maya-kalenders op 15 maart
Lees ook:De Ramadan is begonnen
Lees ook:Zondag 10 december: Indigoradio bijeenkomst
Lees ook:Spiritualiteit en vegetarisme bij Omroep Gelderland
Lees ook:‘Miss Tibet’ eerste documentaire op Bodhitv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>