Nieuwe webwinkel Triskal online

Sinds deze week is de nieuwe webshop van Triskal Healing Centrete Delft in de lucht. Marianne en Monique, eigenaren van het spirituele centrum, hadden al anderhalf jaar lang een winkel op de website, maar waren hier toch niet helemaal tevreden over. Nu heeft Triskal een webwinkel, waar ze trots op zijn.

"De nieuwe webwinkel is overzichtelijker, duidelijker, ruimer en lichter," laten Marianne en Monique weten. "Het overzetten van al onze producten was een hele klus, maar we zijn zeer blij met het resultaat!"

De nieuwe webwinkel van Triskal is gebruiksvriendelijker. Zo onthoudt het programma de gegevens van de klant, zodat je deze niet steeds hoeft in te vullen bij elk bezoek. Wanneer je iets in de webshop besteld, krijg je het binnen twee weken thuis gestuurd, of je kunt het op donderdagavond ophalen bij het triskal Healing centre te Delft.

De komende weken zal het assortiment in de webwinkel nog meer worden uitgebreid, maar ook nu al is het de moeite waard om even een kijkje te nemen in de shop, via de website van Triskal.

Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Diep naar binnen kijken met de IJsmaan
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe webwinkel Triskal online

  1. Pingback: De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2008 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>