Werken met engelen bij Triskal

Donderdag 4 februari is er weer een bijzondere thema-avond bij het Triskal Healing Center te Delft. Deze avond zal in het teken staan van de Engelen.We gaan op deze avond werken met de energieen van de Engelen. “Hoe we dat precies gaan doen laten we aan de engelenenergie over,” laten Marianne en Monique van Triskal weten.

Wat er donderdag dus precies gaat gebeuren is nog niet zeker. “Misschien zal er een channeling plaatsvinden of gaan we iets doen met deze mooie engelenenergie in de praktijk, de energie zal ons leiden daarin,” aldus Marianne en Monique.
“We mogen ons wentelen in deze bijzondere energieen die ons vanuit het Engelenrijk worden aangereikt.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel
Lees ook:Sjamanistische trancereis
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Thema-avond positieve energie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Werken met engelen bij Triskal

  1. Karla

    Ik kan donderdag helaas niet, maar ik ben wel nieuwsgierig. Is er hier iemand die gaat en na afloop verslag uit kan brengen? ;)

    Groetjes,
    Karla

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>