Diep naar binnen kijken met de IJsmaan

Eerder hadden we het al over de thema’s zuivering, groei, healing, zelfliefde en -acceptatie, die horen bij de IJsmaan. Triskal Healing Center noemt ook het thema diepgang. Het centrum te Delft organiseert donderdag 5 februari een Volle Maanviering van de IJsmaan.

“Bij de viering van de IJsmaan ga je de basis leggen voor iets wat je het komende jaar op gang wilt brengen,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “Deze basis is noodzakelijk, wil je later in het jaar een goede oogst kunnen ontvangen.”

De IJsmaan staat symbool voor de Godin die terugkeert als maagd; zuiver, maar nog wel koud en afstandelijk. Bij de Volle Maanviering van Triskal is het de bedoeling dat je bij jezelf te raden gaat wat er nog moet gebeuren om helemaal in balans te komen. “Je zult dus diep in jezelf moeten duiken in deze tijd,” aldus Marianne en Monique. “Vandaar ook het thema ‘diepgang’.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:De IJsmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>