Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

Aan de hand van een door jouzelf meegebrachte bloem helderziende boodschappen doorkrijgen. Dat is wat er gebeurd bij een bloemenseance. "De bloem die je meeneemt, vertegenwoordigt een stukje van jezelf, je kiest een bloem niet zomaar uit", laten Marianne en Monique van Triskal Healing Centre te Delft weten. Zij organiseren aanstaande donderdag een bloemensenace tijdens de thema-avond van deze week.

"Iedereen neemt een eigen bloem mee naar de avond enhiermee worden helderziende waarnemingen gedaan", vertellen Marianne en Monique. "Samen met de gidsen, helpers en beschermers zullen er via de bloem mooie en waardevolle boodschappen doorkomen, die aan je door gegeven mogen worden."

Na afloop van de thema-avond van Triskal, wanneer de nodige boodschappen zijn doorgegeven, zal de bloem worden gewijd.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Bloemenseance in Delft
Lees ook:Bloemenseance bij Triskal
Lees ook:Psychometrie-avond bij Triskal
Lees ook:Speciale bloemenseance bij Triskal
Lees ook:Helderziende waarnemingen bij Triskal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

  1. miranda

    goh wat een leuk onderwerp echt interesant ik ga zelf 8 juni naar een parabeurs in het theaterhotel in almelo daar hebben ze iemand die doet aan kristal water lezing maar met bloemmen lijkt mij ook heel leuk gr miranda

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>