De Maan van de Roos bij Triskal

De Maan van de Roos is de maan waarbij we iets gaan offeren. "We moeten iets opgeven om ruimte te maken voor iets nieuws. Er zijn altijd dingen in ons leven die we zullen moeten opgeven om iets anders te kunnen behouden." Dit laten Marianne en Monique van Triskal Healing Centre te Delft weten. Aanstaande donderdag organisaeren zij weer een Volle Maan-viering, geheel in het teken van de Maan van de Roos.

"Je kunt je voornemen om iets aan jezelf te veranderen, maar meestal zul je dan toch iets moet opofferen om deze nieuwe houding te krijgen," vertellen Marianne en Monique. "Dit zal meestal niet zonder slag of stoot gaan: iets wat al lang vast zit zal offers kosten om dat te veranderen."

De periode van de Maan van de Roos is uiterst geschikt om een besluit te nemen over offers om ruimte te gaan maken voor nieuwe dingen. Triskal: "Ook kun je je dankbaarheid uitdrukken voor het feit dat de natuur weer zoveel overvloed geeft." Dat zijn de dingen die tijdens het Volle Maan-ritueel van Triskal aan bod zullen komen, aanstaande donderdagavond. Hierbij is het belangrijk dat de controle los wordt gelaten en geen angst te hebben om nieuwe dingen te ontvangen. Op die manier zul je er alleen maar sterker van worden.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Vier de Maan van de Roos
Lees ook:De maan van de Roos
Lees ook:Offers brengen met de Maan van de Roos
Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft
Lees ook:De Maan van de langste nacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>