Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal

Aanstaande donderdagavond kun je tijdens de thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft in contact komen met jouw persoonlijke gids. “Deze avond staat in het tekens van onze gidsen, die ons bijstaan op ons levenspad,” vertellen Marianne en Monique van Triskal.

Tijdens de thema-avond krijg je de naam door van jouw persoonlijke gids en er zullen boodschappen doorgegeven worden, waar je veel aan zult hebben. “De gids die door mag komen zal je aanwijzingen geven voor de situaties in je leven, waar je op dit moment een antwoord of oplossing voor nodig hebt,” laten Marianne en Monique weten. “Je gids zal je een stapje op weg helpen om in je kracht te kunnen staan, waardoor je je levenspad op de juiste manier kunt belopen.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Contact maken met je gids
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>