Paravisie Award ‘Boek van het jaar 2014’ voor Willem Glaudemans

Boek van de Levensmissie van Willem Glaudemans is door Paravisie uitgeroepen tot ‘Boek van het jaar 2014’.

De ParaVisie Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen die zich volgens de lezers van spiritueel maandblad ParaVisie nadrukkelijk hebben onderscheiden door uitzonderlijke prestaties, positieve initiatieven en/of opmerkelijke publiciteit.

Over Boek van de Levensmissie
In dit boek ga je ontdekken dat je een levensmissie hebt, en krijg je handreikingen om die voor jezelf te bepalen. Je hebt niet voor niets bepaalde talenten meegekregen. Je ziet bepaalde thema’s in je leven steeds terugkeren. Je wordt van bepaalde dingen heel enthousiast. Je wordt steeds instinctief naar bepaalde levensgebieden toegetrokken. Wijst dat ergens op? Een missie wordt altijd in vreugde gedaan, want daar vallen je dienstbaarheid en je geluk samen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

Paravisie Award 2014

Lees ook:ParaVisie Awards 2011
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar
Lees ook:ParaVisie zoekt bijzondere ervaringen
Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>