Sylvana Simons terug naar vorig leven

Presentatrice Sylvana Simons staat in het februarinummer van ParaVisie. Sylvana Simons gaat op uitnodiging van het spirituele maandblad via een reïncarnatiesessie bij paragnost Jan C. van der Heide terug naar een vorig leven.

Sylvana Simons en haar reïncarnatiesessie
De presentatrice komt tijdens de sessie terecht in een bestaan dat zich een aantal eeuwen geleden afspeelt. “Ik wilde graag ergens anders naartoe, bijvoorbeeld naar de veertiende eeuw in Mongolië of een man zijn met een heftig leven”, vertelt Sylvana in ParaVisie. “Dat ik dit echter niet kon manipuleren, maakt dat de sessie zeer krachtig was.”

Andere onderwerpen in ParaVisie
Naast de bijzondere ervaring van Sylvana Simons, komen er nog een aantal andere interessante onderwerpen aan bod in de ParaVisie van februari, zoals: de chinese jaarhoroscoop (het is het jaar van de slang! Een jaar om na te denken, plannen te maken en antwoorden te zoeken), het pad van innerlijke ontwaking van Thijs Willekes, het verhaaal van regressietherapeute Dianne Bosch, hoe geld en spiritualiteit best samen kunnen gaan, paranormale opsporing en nog veel meer!

(Bron: ParaVisie)

Ben jij weleens terug gegaan naar een vorig leven? Vertel je verhaal!

Lees ook:Kelly terug naar een vorig leven
Lees ook:Het jaar van de Slang is begonnen!
Lees ook:voor Dini Simons is schilderen een vorm van meditatie
Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit
Lees ook:ParaVisie komt met Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>