ParaVisie zoekt bijzondere ervaringen

ParaVisie is op zoek naar bijzondere ervaringen. En omdat er op dit blog regelmatig bijzondere verhalen worden verteld, leek het me een goed idee om de oproep van het spirituele Maandblad ook hier te melden. Heb jij iets meegemaakt waardoor je overtuigd bent dat er meer is tussen hemel en aarde? Schrijf het op, stuur het naar ParaVisie.

Wellicht ben je van mening dat je een wonder mee hebt gemaakt, heb je contact gehad met een overleden persoon die je iets speciaals heeft verteld, of misschien heb jij wel een hele andere ervaring, die je wilt delen met de lezers van het spirituele maandblad ParaVisie. Wanneer je je verhaal op papier zet en naar ParaVisie stuurt, maak je kans het terug te lezen op pagina drie van het blad. Ook als je anoniem wilt blijven, kun je je verhaal opsturen.

Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven
Lees ook:Online cursussen van ParaVisie
Lees ook:ParaVisie viert twintigjarig jubileum
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:Mannen en spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>