Mieke Zomer is medium van het jaar

De winnaars van de ParaVisie Awards zijn bekend gemaakt. Sinds 2006 organiseerd het spirituele maandblad de Award-uitreikingen voor o.a. het 'Medium van het jaar'. De prijs hiervoor is dit jaar gegaan naar dierentolk Mieke Zomer.

De ParaVisie Awards worden toegekend aan personen die zich volgens de ParaVisie-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op spiritueel gebied door uitzonderlijke prestaties, positieve initiatieven en/of opmerkelijke publiciteit.

'Medium van het jaar' Mieke Zomer is onder anderen bekend van haar columns in het blad ParaVisie. Bovendien verschenen er dit jaar twee boeken van haar hand, over de communicatie met dieren, een voor kinderen en een voor volwassen (zie illustratie).

Naast 'Medium van het jaar', is er een 'Spiritueel kopstuk van het jaar' gekozen. Dit is Lea Manders geworden, astrologe en oprichtster van de politieke partij Mens en Spirit.
De 2008-editie van de ParaVisie Awards heeft bovendien twee nieuwe titels. Dit zijn 'Nationaal boek van het jaar', gewonnen door Pim van Lommel dankzij zijn boek 'eindeloos bewustzijn' over bijna-dood-ervaringen. De award voor'Internationaal boek van het jaar' ging naar het boek ‘Hemelse boodschappen’ van Maudy Fowler, over de boodschappen die de schrijfster van engelen en gidsen ontvangt.

In december zullen de prijswinnars hun awards worden overhandigd, tijdens een officiele uitreiking.

(Bron: ParaVisie)
(Bron illustratie: Miekezomer.nl)

Lees ook:ParaVisie Awards 2011
Lees ook:Uitreiking ParaVisie Awards 2012: Wie zijn de spirituele toppers van Nederland?
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008
Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Mieke Zomer is medium van het jaar

 1. Karla

  Gefeliciteerd Mieke!
  Groetjes, Karla

    /   Reply  / 
 2. Fujaro

  Opmerkelijk hoe bijgeloof beloond wordt. Astrologie is al jaren meermaals en onder gecontroleerde ontzenuwd als onzin. De pseudoscene beloont zichzelf voor hemelse boodschappen, praten met dieren, astrologie e.d. Shit sells. Persoonlijk vind ik Pinkeltje het beste boek in het genre.

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Bijna alles in het spectrum van spiritualiteit kan WETENSCHAPPELIJK van worden bewezen dat het er niet is. Maar dat ligt aan de wetenschap, op een dag zal de wetenschap namelijk aan kunnen tonen dat het er allemaal wel is. Nu kunnen ze aura’s al zien en fotograferen, daaruit zal de komende jaren veel meer komen dan de wetenschap zich nu kan voorstellen.

     /   Reply  / 
   1. Fujaro

    Helaas Kevin,

    Aurafotografie is al jaren geleden ontmaskerd als een trucje. Ik vind het best grappig dat jij in je glazen bol kijkt en weet wat wetenschap in de toekomst gaat vinden. Je doet daarmee enerzijds een beroep op de autoriteit van wetenschap, maar anderzijds weiger je nu al wetenschappelijke conclusies te accepteren.

      /   Reply  / 
 3. Kim

  @Fujaro: Erger je je nou zo graag dat je toch iedere dag deze blog leest? Waarom lees je niet alleen blogs die je interessant vind?

    /   Reply  / 
 4. Fujaro

  Beste Kim,

  De hang naar mystiek en de bereidheid om allerlei boerenverstand daarvoor ter zijde te schuiven en daarbij gevoegd het boeiende verschijnsel om dit in commerciele zin te exploiteren, boeien mij mateloos. Maar ter geruststelling, ik lees ook andere blogs.

    /   Reply  / 
 5. johanna

  Er over praten prima, maar doe nooit moeite om anderen te overtuigen, het moet ook bij hen van binnenuit komen.Kijk eens naar elke religieuze geloofsovertuiging. Zij hebben nu of in het verleden altijd agressie opgeroepen met alle gevolgen vandien. En dat alleen maar omdat kerkleiders zo graag het gelijk aan hun kant willen hebben.Ik zou tegen Fujaro willen zeggen: de wetenschap is nu net die club die ook zo graag het gelijk aan hun kant willen hebben. Maar hoe vaak moeten ook zij niet terugkomen op een ‘bewijs’ welke achteraf geen bewijs was! Met andere woorden; dat wat wij mensen zo graag willen weten zal naar mijn mening nooit bewezen kunnen worden. Niet door de ‘kerk’ niet door de wetenschap. Het is een geloof/gevoel dat van binnenuit moet komen, zo simpel is het. Het blijft een mysterie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>