ParaVisie Awards 2011

Tijdens de tweede editie van het spiritueel schrijversfestival op 22 januari te Baarn worden voor de zesde keer de ParaVisie Awards uitgereikt. Deze Awards worden toegekend aan personen of bedrijven, die zich volgens de ParaVisielezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op spiritueel gebied. Je kunt nog tot 1 januari 2011 je stem uitbrengen.

Net zoals voorgaande jaren kun je je stem uitbrengen in vier categorieën: ‘Medium van het Jaar’, ‘Spiritueel Kopstuk van het Jaar’, ‘Beste boek Binnenland’ en ‘Beste boek Buitenland’. Wat leuk is, is dat je op de site ook de tussenstanden bij kunt houden.
Stemmen doe je hier. En als je mee stemt op de site van ParaVisie maak je trouwens ook kans op één van de vijftig spirituele boeken en cd’s. Altijd leuk!

Lees jij ParaVisie? Stem jij mee voor de ParaVisie Awards?

Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit
Lees ook:Uitreiking ParaVisie Awards 2012: Wie zijn de spirituele toppers van Nederland?
Lees ook:De ParaVisie Awards 2011 zijn uitgereikt
Lees ook:ParaVisie Awards uitgereikt
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>