Reiki- of massagecursus in de ardennen

Van de zomer kun je genieten van een heerlijke rustgevende vakantie in de ardennen en er ook nog iets bijleren. Anand organiseert spirituele vakanties in combinatie met een reiki- of massagecursus in Centre Buirefontaine in de Franse Ardennen.

Yoga, massage of reiki, meditatie, intuitie en dans. Dit alles komt aan bod tijdens de spirituele vakantie van Anand. Uiteraard krijg je ook alle tijd om de omgeving te verkennen.
Aan het eind van de spirituele vakantie heb je je bekwaamd in ayurvedische of Thaise massagetechnieken of in Reiki 1, 2 of master.

Naast een achtdaagse vakantie kun je ook twee keer een lang weekend boeken om spiritueel bij te komen in de Franse Ardennen.

Voor meer informatie over de spirituele vakanties of andere activiteiten van Anand, kun je kijken op de website. Benieuwd naar de locatie? Kijk dan eens op de site van Centre Buirefontaine.

Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Spiritueel reizen
Lees ook:Jaarlijks Reiki-weekend al op 25 april
Lees ook:Reiki 1-cursus voor maar 75 euro
Lees ook:Leren masseren in twee dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>