Reiki 1-cursus voor maar 75 euro

Op 10 en 11 april 2010 geef ik weer een Reiki 1-cursus in Maassluis. De cursus duurt een weekend, ofwel 4 dagdelen. Tijdens dit weekend leer je over Reiki volgens de traditionele methode van dr. Mikao Usui. Je krijgt wat mee over de oorsprong, maar we werken voornamelijk aan de praktijk.
Je leert de handposities voor de voor- en achterkant van het lichaam, zodat je aan het einde van de cursus weet op welke manier je jezelf en anderen kunt behandelen met Reiki. Om de Reiki te laten stromen ontvang je in het weekend in totaal vier inwijdingen. Je zult merken dat de energie na elke inwijding krachtiger wordt.

Naast de inwijdingen en het leren van de handposities wordt er, onder anderen aan de hand van meditatie en gesprekken, gewerkt aan je spirituele groei. Ook de vijf grondbeginselen van Reiki, volgens Usui, komen hierbij aan bod.

Bij de Reiki 1-cursus is koffie en thee en twee keer een lunch inbegrepen. Na afloop van het weekend krijg je een cursusmap mee naar huis waarin je alles nog eens na kunt lezen. Bovendien ontvang je een certificaat als bewijs voor het afronden van de Reiki 1-cursus.

Normaal betaal je 125 euro voor deze cursus, maar in april 2010 geldt er een speciale aanbieding: voor slechts 75 euro kun jij dan Reiki 1 leren bij Teachings of Avalon. Wees er snel bij, want vol = vol . De cursus gaat door met minimaal 3 en maximaal 5 cursisten.

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten van Teachings of Avalon, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Nusta Karpay inwijdingen
Lees ook:Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’
Lees ook:Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>