Leren masseren in twee dagen

Wil je leren masseren, maar heb je niet zo veel tijd voor een langdurige cursus? Dan kun je de tweedaagse cursus Klassieke Massage van Anand volgen. Er wordt gebruik gemaakt basis technieken uit de klassieke massage om de intuïtie van je handen te ondersteunen.

"Onze handen leren zo als vanzelf hun aangeboren genezende krachten aan te wenden," aldus Anand. Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massagetechnieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden.

De cursus Klassieke Massage van Anand is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken. "Meditatie gebeurt als vanzelf als je een ontspannen aanraking als de toegang daarvoor gebruikt," aldus het cursuscentrum.

Als je na de massage cursus gevolgd te hebben voldoende hebt geoefend, kun je examen doen. Dit is een praktijkexamen waarin je laat zien dat je de massage technieken beheerst.

Na behalen van een voldoende resultaat krijg je het diploma 'klassieke massage'. Tijdens de cursus krijg je een reader, waar de belangrijkste theorie en praktijk over klassieke massage in is weergegeven.

(Bron: Anand)

Lees ook:Leren masseren in een dag
Lees ook:Ontspannende en leerzame workshop
Lees ook:Basiscursus mediteren
Lees ook:Cursus ontspanningsmassage bij Djoj
Lees ook:Reiki- of massagecursus in de ardennen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leren masseren in twee dagen

  1. Massage Leren Amsterdam

    In 1 zaterdag hoofd, nek en schouder massage leren geven met of zonder olie. Op deze dag leer je een fijne ontspannende hoofd, nek en schoudermassage geven. We werken in tweetallen en zullen om beurten de techiek op elkaar toepassen en hoofd/nek/schoudermassage ontvangen. Naast massage-technieken gaan we ook werken aan de eigen ontspanning zodat je massage nog beter wordt. Inclusief cursusboek en bewijs van deelname. Start Zaterdag 26 September van 10.00 tot 16.00 uur met 1 uur lunchtijd. Schrijf je in! of bel nu 020-8450066. Nog 3 plekken beschikbaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>