Rituelenavond van Centrum De Quest

In alle culturen komen rituelen voor. Mensen hebben zelf ook hun eigen rituelen, zoals een ochtendritueel of een ritueel rondom de avondmaaltijd. Maar rituelen in het sjamanisme en de magie worden op een andere manier gehouden en gevierd. Wil jij weten hou zo’n ritueel eruit ziet, hoe het werkt en hoe je er zelf een kunt maken? Misschien is de rituelenavond van Centrum de Quest op 31 auagustus dan wel iets voor jou!

Deze avond is bedoeld om te ervaren hoe een ritueel werkt en wat het kan doen. Hoe de energie is en hoe je met deze energie kunt werken. De rituelenavond van De Quest is bestemd voor iedereen die interesse heeft, ervaring in het sjamanisme en of magie is niet nodig.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Heb jij weleens een magisch ritueel meegemaakt? Wat is jouw ervaring met rituelen?

Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Cursus Sjamanisme van de Quest
Lees ook:Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde
Lees ook:Sjamanistisch ritueel voor iedereen
Lees ook:Magisch Festival 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>