Sjamaanse Vuurvogel Dag

Eind juni wordt er een Sjamaanse Vuurvogel Dag georganiseerd: een cursusdag Sjamanisme met Transformatie, Creativiteit, Dans en Rituelen. Op veler verzoek zal die dag in het tekens staan van Sjamanisme en de transformatie kracht van 2012 creatief ervaren. Het thema van De Vuurvogel is de mythische Phoenix die uit het ei breekt en uit het vuur verrijst. “Dat is Sjamanisme in vrijheid beleven”, aldus Roelien de Lange.

Het vuurvogel thema is heel bruikbaar bij de processen die we nu doormaken. “Nu kunnen we vastzittende kracht vrij maken. Het beste van alle culturen samen brengen tot een in Nederland bruikbaar ge-Heel. We slaan onze Vuurvogel vleugels uit met schilderen, dansen, trancereizen en de INNER-SMILE ervaring.”

Vuurritueel
Natuurlijk wordt er tijdens de Sjamaanse Vuurvogel Dag ook genoten van de rijke natuur en vooral van het vuurritueel dat ‘s avonds een initiatie voor je kan zijn naar een nieuw begin. Deze Vuurvogel dagen vinden plaats op 30 juni en 16 september. Ze zijn los te volgen en zullen heel verschillend zijn. Ze vormen een goede kennismaking met de Shamanic Empowerment Jaartraining ‘De Vuurvogel’, die eind oktober van start gaat. Meer informatie kun je vinden op de website van Roelien de Lange.

Heb jij weleens een sjamanistisch (vuur)ritueel mogen ervaren?

Lees ook:Beleef de kracht van vuur
Lees ook:‘Gaia’s kracht’ – boekpresentatie, lezing, aardemeditatie en nog veel meer!
Lees ook:Rituelen bij mijlpalen in het leven – Roelien de Lange
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:Een intensieve kennismaking met het Sjamanisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>