WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle

Leer van je huisdier om in het Nu te zijn. Dat is de ondertitel van dit leuke boekje van Eckhart Tolle. De bestseller auteur en ‘mindfulness goeroe’ laat in dit boekje zien dat onze relatie met dieren niet alleen maar bestaat uit genegenheid, maar dat er ook een spirituele band is. Aan de hand van korte teksten EN fantastische illustraties van Patrick McDonnell, de bedenker van de Mutts cartoons. En jij kunt het winnen!

Eckhart Tolles bestseller ‘De kracht van het Nu’ is in Nederland al jaren nummer 1 van de spirituele toptien. Van zijn boeken ‘De kracht van het Nu’, ‘De kracht van het Nu in de praktijk’, ‘Eckhart Tolles Findhorn Retraite’, ‘De stilte spreekt’, ‘Een nieuwe aarde’ en ‘Pepijns geheim’ zijn in totaal al meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

‘Dier en Nu’ is een heel ander boekje dan je gewend bent van Tolle, maar ook zeker de moeite waard. Voor jezelf, of als cadeautje voor een vriend(in).

Helaas is deze prijsvraag gesloten. Je kon reageren tot 21 februari 2010.

Houd deze site in de gaten voor nieuwe leuke prijsvragen!

Lees ook:Winnaar prijsvraag ‘Dier en NU’
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Eckhart Tolle is online
Lees ook:‘Tijd maken’ thema Maand van de Spiritualiteit 2010
Lees ook:Bestsellerauteur Sue Johnson komt naar Nederland

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle

 1. Karla

  Ik wil het wel winnen! Maar niet voor mezelf, ik zou het aan mn zus geven, die heeft net een hondje gekocht.

  Groetjes,
  Karla

    /   Reply  / 
 2. Paula

  Ik zou graag kans maken op dit boekje, want ik heb er veel over gehoord. Ik vindt eckart tolle heel goed, maar ben ook fan van de tekeningen van Patrick McDonnell.

    /   Reply  / 
 3. monique van Riel

  mijn huisdieren zijn zo vol van leven en heerlijk eirlijk en spontaan, ik heb me al vaak afgevraagd hoe ze dat doen. Wat is hun geheim?
  Ze leven in dezelfde omgeving, en toch heb ik vaak het idee dat ik te gehaast aan veel moois voorbij ga.
  E tolle heeft al vaker mooie baanbrekende inzichten met ons gedeeld.Wat voor wereld gaat ervoor ons open als we dit boekje ter harte nemen?
  met vriendelijke groet van monique

    /   Reply  / 
 4. Bram Dereeper

  Dit is een erg interessant boek verwacht ik! Ik vraag me altijd af of mijn vogeltje me nog herkent, of hij nog weet dat ik voor hem zorg, en dat hij dus niet bang moet zijn. Ik vraag me af of mijn vogeltje me met een muts op nog altijd herkent! Eigenlijk denk ikdat we wel een band hebben, want als ik dicht bijzijn grote kooi kom dan komt hij naar me toe, en als hij me ziet dan vliegt hij snel naar zijn snoêpbakje en pikt erin! Als dat niet voldoening geeft om voo Schufeltje te zorgen dan weet ik het ook niet meer. Maar toch zou ik aan de hand van dit boek willen leren hoe we onze band nog verder kunnen bevorderen! Misschien is Schufeltje na een tijdje dan ook niet bang meer als ik mijn hand in zijn kooi steek. Maar kanaries zijn jammergenoeg moeilijk te temmen…

  Groetjes,

  Bram

    /   Reply  / 
 5. Ian

  Van je huisdieren leren om in het nu te zijn… Nou, als ik zo mijn kat lekker in de vensterbank zie liggen denk ik: goed idee! :-)

    /   Reply  / 
 6. Bianca Ponnet

  het lijkt me een heel leerrijk boek
  wij zelf hebben hier een kleine boerderijtje met 2 honden en 2 katten,konijntje nijntje,2 paarden en 4 pony’s,2 geitjes,kipjes en onze 2 ganzen mogen ook niet mankeren
  vele lieve groetjes en vele pootjes aan iedereen gewenst

    /   Reply  / 
 7. Judith

  In aanwezigheid zijn van het aangeboren enthousiasme, de vreugde en levenslust van honden en het intens genieten en ‘zijn’ van katten heeft mijn leven verrijkt. Zij laten mij zien hoe het is te leven zonder oordeel en zonder haast.
  Ik ben heel benieuwd welke inzichten dit boekje van Eckhart Tolle ons allen weer zal geven!

    /   Reply  / 
 8. John REYNAERT

  Hier en nu, bedenk ik zo opeens, dat wij dieren houden bij wijze van een spiegel die we ons voorhouden, het “Dier in u” …….

    /   Reply  / 
 9. Paula

  Als ik twee keer een reactie plaats op dit artikel, maak ik dan ook twee keer kans? :)

    /   Reply  / 
 10. natascha

  Wat heerlijk, eindelijk een schrijver die inziet dat er een spirituele band bestaat tussen mens en dier. Ik ben u dan ook zeer dankbaar voor het uitbrengen van dit boekje. Hopelijk zien mensen die een dier als een voorwerp zien, nu in dat dieren geweldige wezens zijn waar je naast een vriendschappelijke band ook een spitituele band kan hebben. Zelf heb ik deze band al vaker mogen ervaren met mijn katten en het zijn dan ook echt mijn maatjes, en niet zomaar wat huisdieren. Uiteraard hoop ik het boekje te winnen om zo over dit onderwerp meer te kunnen lezen en hopelijk schrijft u een vervolg!!

    /   Reply  / 
 11. LaLaLoes

  Deze wedstrijd is bij de wilde beesten af! Zat ik net lekker in mijn nu, droom ik nu alweer van later wanneer ik de laatste Tolle kan gaan lezen. Als een paard die de stal ruikt voor ie zelfs maar de staldeur uit is. Dat schiet zo natuurlijk niet op!

    /   Reply  / 
 12. jaja

  “He, ik kan niet lezen.”zei mijn kat. “Lees me eens een stukje voor uit dat boek van Tolle. “Dat gaat maar een klein beetje over jou, poes”zei ik. “Maar hij heeft wel een ander boek geschreven dat veel meer over jou gaat.Ik kan van je leren weet je…” Poes zuchtte “Ja, dat weet ik, maar ik ben heel benieuwd of Eckhart Tolle dat ook weet.” “Zorg dat je dat boek krijgt”zei poes “En ik leer je nog veel meer, over het in het nu zijn en zo. ” En zo beloofde ik poes dat ik dit stukje zou schrijven, en als ik win, lees ik het voor op een avond voor de kachel, haar nagels in mijn trui en een beetje melk voor ons allebei.

    /   Reply  / 
  1. Karla

   :)

     /   Reply  / 
 13. margreet angelita

  Mijn katten Kirikou en Lua besloten van de ene dag op de andere tegen alleen maar tegen mijn buik aan te slapen. Ik vond dat zo raar totdat ik erachter kwam dat ik zwanger was! Toen ik hoogzwanger was werd ik omring door kraaien, ze scheten zelfs op mn buik (meerdere keren!!) En later toen ik met de kinderwagen rondliep waren het de meeuwen die krijsend om ons heen vlogen. Het leek wel alsof ze het expres deden. Van schrik rolde ik de wagen door een hondendrol. Het is net alsof die diertjes me steeds op een extreme manier in het moment sleuren. Altijd op momenten wanneer ik op t punt sta te gaan zweven: ‘HIER KOMEN JIJ, NU!!!’

  Het boek heb ik zoals je leest echt nodig om bij te komen van al dat dierlijk ‘geweld’. Ik moet even relativeren ;-)

    /   Reply  / 
 14. gina

  Graag wil ik dit boek lezen daar ik enige jaren werkzaam ben als dierentolk en er nog veel te vertalen is naar andere mensen en hun dieren. Kan zeker wel handvaten gebruiken uit dit boek! Dierengroet Gina

    /   Reply  / 
 15. Pingback: Winnaar prijsvraag ‘Dier en NU’ | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>