Cursus Sjamanisme van de Quest

Op 6 maart 2013 gaat de cursus Sjamanisme van Centrum de Quest van start. Deze is voor mensen die reeds bekend zijn met sjamanisme. In deze cursus gaan de deelnemers meer diepgang ervaren. Dit gebeurt aan de hand van informatie en ervaringen en ook rituelen die alleen voor gevorderde sjamanen geschikt zijn.

Sjamanistische rituelen voor gevorderden
De rituelen in de cursus sjamanisme van De Quest wordt neergezet zijn rituelen die alleen gedaan kunnen worden als je al ervaring in het sjamanisme hebt. Er wordt gewerkt met shapeshifting, onze spirituele naam ophalen, healing op zielsniveau en vele andere rituelen.

De cursusdagen zijn op 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni 2013. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht op de website van De Quest.

Ben jij bekend met het Sjamanisme?

Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde
Lees ook:Grootmoeder drum
Lees ook:Rituelenavond van Centrum De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>