Shamanic Healing met Itzhak Beery

Itzhak Beery is begin juni in Amsterdam om een aantal Shamanic Healings te geven. Shamanic healing herstelt de balans en verbinding tussen lichaam ziel en geest. Het richt zich niet alleen op symptomen, zoals traditionele geneeskunde of therapie, maar spreekt het volledige gezondheidssysteem aan.

Itzhak Beery
Sjamaan Itzhak Beery, geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaanse curandera (highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Sjamaan uit de Amazone.

Shamanic Healing
In het weekend van 6,7 en 8 juni geeft Beery meerdere healings van 1,5 uur, waarvoor je je kunt inschrijven via Rishis.
Itzhak Beery maakt gebruik van de methodes van de Quechua traditie en gebruikt de vier elementen om via het activeren van de zintuigen emotioneel en fysiek welzijn te bewerkstelligen om het geneesproces op gang te brengen. Itzhak diagnosticeert de fysieke en geestelijke gesteldheid, reinigt lichaam en geest, heft energieblokkades op tussen de vier geestelijke en fysieke lichamen, verwijdert negatieve energie, versterkt de bescherming, opent de chakra’s, en geeft recepten en rituelen mee voor genezing.

Kende jij Itzhak Beery al?

Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Seminar The Warrior Dream met Itzhak Beery
Lees ook:Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’
Lees ook:Test je sterke en zwakke kanten met de Vier Elementen Test

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>