Seminar The Warrior Dream met Itzhak Beery

Op zaterdag 10 en zondag 11 december organiseert Rishis een seminar met Itzhak Beery, onder de naam ‘The Warrior Dream’. Dit is een sjamanistische traditie waarbij je je innerlijke ‘warrior’ gaat zoeken en leren kennen.

Je ‘warrior power’ofwel je krijgersmentaliteit, komt voort uit de moed om zowel je sterke kanten te erkennen als je schaduwkanten, volgens het sjamanisme.
Tijdens het seminar ga je op zoek naar je innerlijke ‘warrior’, onder meer aan de hand van een sjamanistische trancereis met drum en andere sjamanistische gebruiken en rituelen. Uiteindelijk zul je jezelf uitdaging om je eigen kracht te gebruiken. Om je eigen leven te leiden zoals jij dat wilt.

Het seminar wordt gegeven door Sjamaan Itzhak Beery. Beery, geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak  uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaanse curandera (highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Shaman uit de Amazone. Vanaf 1994 studeerde hij het het pad van de shaman en healing met inheemse shamans uit ondermeer Hawaii, Ecuador, Peru, Groenland, en Amerika. Hij is een van de oprichters van de New York Shamanic Circle, onderdeel van de Society for Shamanic Practitioners, en oprichter van een van de belangrijkste kennisplatforms over shamanisme, Shamanportal.org. Itzhak heeft een eigen healing praktijk in New York City en geeft cursussen en workshops aan het leidende spirituele instituut in New York, het Open Centre.

Voor meer informatie of kaartverkoop voor deze website, kun je terecht op de website van Rishis.

Kende jij Itzhak Beery al?

Lees ook:Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery
Lees ook:Shamanic Healing met Itzhak Beery
Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:Sjamanistisch weekend voor Moeder Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>