Test je sterke en zwakke kanten met de Vier Elementen Test

Wanneer je wilt weten op welke manier de vier elementen vuur, aarde, lucht en water, zich in je karakter verhouden, kun je de Vier Elementen Test van Hajo Banzhaf doen bij het Buro voor Tarot. Door de test te doen kun je erachter komen welke elementen zich goed hebben ontplooid en een welke zich nog niet goed hebben ontwikkeld binnen jouw karakter.

De Vier Elementen Test bestaat uit twintig stellingen, waaraan je een puntenwaardering dient te geven. Aan het eind van de test krijg je te zien in hoeverre aarde, wate, lucht en vuur in jouw karakter passen. De uitkomst laat dus zien op welke wijze de verschillende elementen zich uitwerken in je karakter.

De vier elementen zijn in iedereen op een verschillende manier in aanleg aanwezig en worden in de loop van het leven meer en meer ontplooid. Je kunt de test dan ook later opnieuw doen om te kijken of er iets is veranderd in je karakter.

De test is niet alleen leuk om te doen, maar biedt ook een manier om te werken aan jezelf. De elementen die in de uitkomst van de test de minste punten toegekend krijgen, zijn de elementen waaraan je moet werken. Dit zijn je zwaktste karaktereigenschappen en door die te ontwikkelen kun je ze sterker maken. Het element met de meeste punten is je kracht en zegt wat over de sterkte kanten van jouw karakter.
De uitdaging is nu om je elementen in balans te brengen, door je minder sterke punten te ontwikkelen en niet om je sterkte kanten nog sterker te maken.

Doe de Vier Elementen Test op www.burovoortarot.nl. De uitgebreide test vind je in het boek van Hoja Banzhaf, ‘De Vier Elementen in Tarot en Astrologie’.

Lees ook:Spiritueel kerstcadeau 6: Boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’ van Jeanine Hofs
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong
Lees ook:Ervaren mensen die een bijna-dood-ervaring meemaken hetzelfde?
Lees ook:11 maart: Nationale Astrodag
Lees ook:Test je ‘extranormale eigenschappen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>