Leer contact te maken met je gids

Aanstaande donderdagavond kun je bij Triskal Healing Centre te Delft leren om contact te maken met je gids, tijdens de thema-avond. "Onze gidsen, die ons bijstaan op ons levenspad, staan hierbij centraal," aldus Marianne van het Triskal Healing Centre.

Je zult tijdens de thema-avond op 15 november in contact komen met je gids, zijn of haar naam krijgen en er zullen boodschappen doorgegeven worden, waar je veel aan zult hebben.

De gids die bij Marianne, die de avond zal begeleiden, door mag komen zal je aanwijzingen geven voor de situaties in je leven waar je op dit moment een antwoord of oplossing voor nodig hebt. Je gids zal je een stapje op weg helpen om in je kracht te kunnen staan, waardoor je je levenspad op de juiste manier kunt belopen. Ben je benieuwd wie je gids is en wil je weten wat je gids je te vertellen heeft, dan ben je vanaf 19:30 van harte welkom tijdens de thema-avond van Triskal Healing Centre.

Als je meer wilt weten over deze en andere activiteiten van Triskal, kun je een kijkje nemen op de website van het centrum.

(Bron illustratie: Triskal)

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Contact maken met je gids
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>