Ontmoet je persoonlijke engel

Iedereen heeft een persoonlijke engel en soms zelfs wel meer dan een. Deze persoonlijke engel is op een speciaal moment in je leven gekomen om je te helpen met bepaalde situaties. De thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft, van donderdag 29 mei, staat in het teken van een ontmoeting met jouw persoonlijke engel.

Op deze bijzondere avond zal er contact gemaakt worden met  ieders persoonlijke engel. als dat mag, zullen er helderziende waarnemingen doorgegeven worden.

Je persoonlijke engel zal je boodschappen geven die je helpen om moeilijke situaties in je leven op te lossen. Er mogen misschien antwoorden op je vragen komen, die je zullen begeleiden op je levenspad en je zullen helpen om in je eigen kracht te gaan staan. "We mogen ons op deze avond omringen met de bijzondere energie, kracht en liefde van de engelen", aldus Marianne en Monique van het Triskal Healing Centre te Delft.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Contact maken met je gids
Lees ook:Leer contact te maken met je gids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>