Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen

Hoe herken je je levenspad en hoe blijf je op dat pad? Dat is de vraag die a.s. donderdag centraal staat tijdens de thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft. “Iedereen heeft een eigen Pad te lbewandelen in het leven. Dit pad is heel uniek en individueel”, leggen Marianne en Monique van Triskal uit. “Het is de bedoeling dat we ergens in ons leven het inzicht krijgen wat het doel van ons levenspad is en welk Pad we moeten en willen lopen.”

Om inzicht te krijgen over wat je Unieke Pad is en hoe je het moet lopen is het nodig dat je je bewust wordt van alles wat er zich in je leven heeft afgespeeld en wat er zich op dit moment afspeelt. Door inzicht te krijgen in je levenspad wordt je je ook bewust van je blokkades, patronen en overtuigingen waar je nog aan moet werken en die je soms belemmeren om jouw gekozen levenspad op de juiste manier te lopen.

Ben jij op de juiste weg?
Weet je je levenspad, maar weet je niet of je nog steeds op de juiste weg bent, ben je nog steeds op zoek naar het antwoord op de vraag of je jouw Unieke Pad wel beloopt of wil je weten hoe je jouw levenspad goed kunt blijven
volgen?
Dan is deze thema-avond van Triskal misschien wel iets voor jou. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op de website.

Bewandel jij jouw unieke levenspad al?

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Hoe ga je om met de signalen en energieën op je pad?
Lees ook:Contact maken met je gids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>