Contact maken met je gidsen

Tijdens de thema-avond op donderdag 17 december, van het Triskal Healing Center te Delft, kun je contact maken met je persoonlijke gidsen. Marianne en Monique van Triskal zullen je hierbij helpen.

De thema-avond staat in het teken van de gidsen, die je bijstaan op je persoonlijke levenspad. Er zal contact worden gemaakt en de naam van je gids(en) wordt doorgegeven. “Ook zullen er boodschappen doorgegeven worden waar je veel aan zult hebben,” laten Marianne en Monique weten. “De gids die door mag komen zal je aanwijzingen geven voor de situaties in je leven waar je op dit moment een antwoord of oplossing voor nodig hebt. Je gids zal je een stapje op weg helpen om in je kracht te kunnen staan, waardoor je je levenspad op de juiste manier kunt belopen.”

Ben je benieuwd wie je gids is en wil je weten wat je gids je te vertellen heeft, dan ben je van harte welkom op deze thema-avond van Triskal. Wil je meer weten over deze of andere activiteiten? Kijk dan eens op de website van Triskal.

Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal
Lees ook:Contact maken met je gids
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Ontmoet je persoonlijke engel
Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>