De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2007.

In deze maand onderging Blog.nl bv een aantal veranderingen. Zo werden alle afzonderlijke blogs, en dus ook Spiritualiteit.blog.nl in een nieuw jasje gestoken.

Zoals religie in januari een 'hot item' was op Spiritualiteit.blog.nl, werd er in de tweede maand van 2007 veel gediscussieerd over andere spirituele zaken en dan met name paranormale zaken.

Er werd door twee paragnosten een boodschap aangekondigd over 3 maart 2007. Op die dag moest er collectief licht en liefde gestuurd worden naar Moeder Aarde. De boodschap werd verkondigd door dezelfde twee paragnosten die eerder op dit blog ter sprake kwamen door een boodschap van hen over 17 oktober, waarna een flinke discussie werd gevoerd. De boodschap over 3 maart veroorzaakte helaas minder discussie.

In februari ging er ook een nieuwe website van start, De Jonge Wolven. De site is voor jongeren, die zich interesseren voor religie, fantasy en creativiteit. De Jonge Wolven is een groep jongeren die voorheen het jongerenkatern van het tijdschrift Religie & Mystiek verzorgden.
Deze mooie en interessante nieuwe website benoemde Spiritualiteit.blog.nl in februari meteen tot website van de maand.

Maar de maand bracht nog meer leuke veranderingen op het gebied van spiritualiteit en media. Radio Indigo ging voor C! Een van de oprichters van de spirituele radioomroep, Hans Rietveld, maakte bekend dat IndigoRadio wilde gaan proberen om in het publieke bestel te komen.

Lees ook:Algemene religie-website voor jongeren
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2008
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2008
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>