De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2007. 

7 Juli 2007 stond in het teken van Live Earth Day. Ook op Spiritualiteit.blog.nl werd hier aandacht aan besteed. Met het doel om mensen nog meer bewust te maken van ons overmatige gebruik van energie en wat we de aarde hiermee aandoen, werd er een poll gestart om uit te vinden hoe de lezers van dit blog hierover dachten. Gelukkig vond het merendeel de dag een goed initiatief.

Eerder berichtte Spiritualiteit.blog.nl al over de groeiende aandacht van jongeren over paranormale zaken en de steeds grotere interesse van Nederlanders voor spiritualteit. In juli bleek dat ook buitengewone ervaringen steeds interessanter gevonden worden. Uit statistieken bleek dat de Nederlanders open staan voor steeds meer verschillende ervaringen als contact met overledenen, leven na de dood, wonderen, telepathie en helderziendheid.

In juli werd er hevig gediscussieerd op dit blog, toen de vraag 'Ben jij gelovig?' werd gesteld. De vraag werd gesteld omdat spiritualiteit tegenwoordig vaak iets is wat niet meer gerelateerd wordt met een bepaald geloof, maar meer met de new age-beweging. De poll bracht niet alleen op dit blog, maar ook op de linkdump-pagina Nujij.nl, veel discussie teweeg. Daar leverde het bericht maar liefst 199 reacties op!

Ook kreeg Spiritualiteit.blog.nl er in juli een partner bij. Vanaf die maand wordt er eens in de maand een kruidenrecept aangeleverd door Renee Smits, ook wel bekend als Vrouw Holda.

Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2007
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>