De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van maart 2008.

Maart was een rustige maand op Spiritualiteit.blog.nl. Er was weinig nieuws uit de spirituele wereld, maar op het nieuws dat er was werd redelijk veel gereageerd.

Afgelopen jaar wer dit blog steeds meer bezocht door sceptici, wat soms heftige reacties teweeg bracht. Op de teksten, maar ook op de reacties van deze sceptici.
Begin maart berichtte Spiritualiteit.blog.nl bijvoorbeeld over een cursus uittredingen die door Sten Oomen werd gegeven in Centrum Djoj. Dit zorgde voor een hevige discussie over het gevaar van uittredingen en de wel of niet bestaande relatie met demonen en de duivel.

Ook een bericht over een cursus ‘Werken met de wichelroede’ leverde discussie op over demonen. Want net als bij een uittreding zou het gebruik van een wichelroede je open stellen voor ‘duistere machten’.

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2007
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl viert 3-jarig jubileum
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>