3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj

Op zaterdag 3 en zondag 4 september zijn er weer open dagen bij Centrum Djoj te Rotterdam. Het hele weekend kun je daar dan deelnemen aan gratis workshops, op het gebied van spiritualiteit, bewustzijn, zelfontwikkeling, alternatieve geneeswijzen, energiewerk en nog veel meer. De lessen worden georganiseerd door de mensen die het hele jaar door verschillende activiteiten organiseren in het Rotterdamse spirituele centrum, zodat je een idee kunt opdoen van wat er allemaal te doen is.

De open dagen beginnen om 12 uur. Op zaterdag kun je er tot 18:00 ur terecht en op zondag tot 21:00 uur. Je kunt dan ook dinermunten kopen en genieten van een heerlijke vegatarische maaltijd in het restaurant van Centrum Djoj. Natuurlijk mag je ook je eigen consumpties meenemen.

De rest van de dagen kun je kennismaken met verschillende activiteiten, trainingen, meditatie, energiewerk, massage, dans, yoga en nog veel en veel meer. Er is vrije inloop en je kunt niet vooraf reserveren voor de workshops, dus wees er op tijd bij! Een half uur voor aanvang van de open dagen gaat de deur van Djoj open.

Het (voorlopige) programma kun je downloaden op de website.

Ben jij al bekende met de activteiten van Centrum Djoj? Ga jij naar de open dagen?

Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>