Yoga & dans festival Venwoude

Van 21 t/m 23 september wordt er op de Utrechtse Heuvelrug het Yoga & dans festival georganiseerd: Een sprankelend festival met ontspanning, beweging, verdieping, plezier en ont-moeten. Bovendien een unieke kans om kennis te maken met veel yogavormen en dans, maar ook meditatie, massage, mantrazang en meer.

Yoga en dans helpen je geest ontspannen, je spieren versterken en maken je lichaam soepeler. Het bevordert een natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. De kern hiervan is het leren luisteren naar je lichaam en het bepalen van je grenzen. Door yoga en dans raak je dieper verbonden met jezelf en je essentie. Het stimuleert je inspiratie en je concentratie.

Yoga & dans workshops
Dit yoga- & dansweekend is voor iedereen: voor beginners, recreatieve beoefenaars en gevorderde yogi of teachers. De workshops variëren van rustige en meditatieve lessen tot de actieve intensives van 2 uur.
Doorlopend staan workshops/activiteiten gepland, verdeeld over de 6 zalen en de buitenweide. Er zijn workshops op diverse niveaus: beginners, recreatieve beoefenaars en gevorderde yogi of yoga teachers. Naast de reguliere workshops zijn er ‘intensives’ en ‘teacher trainings’ met oa. yoga achtergronden en yoga lifestyle theorie. De workshops duren 60-90 minuten en de ‘intensives’ duren gemiddeld 2 uur. Jij bepaalt zelf je practice en je rust- en relaxtijden.
Op het programma staan oa.: Hatha yoga, Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Kundalini, Raja, Anusara, Acro yoga, Dru, Tantric yoga, Yin yoga, Yoga Nidra, Wroga, meditaties en diverse teacher trainings. Maar ook 5Ritmes, Nia, ontspanningsmassage, Thai yoga massage, mantrazang en familie opstellingen. En stilte wandelingen, een klankschalenconcert, mantrazang, sauna en andere verrassingen. Extra activiteiten zoals diverse soorten massage, coaching etc. zijn tegen een vriendelijke meerprijs.

Programma
Het festival start vrijdag om 14.30 uur met de opening en de eerste yogales is om 15.00 uur en eindigt op zondag om 16.30 uur. Globaal ziet de dag er als volgt uit:

07.00 – 08.00u workshop (zaterdag vanaf 05.30u)
08.00 – 09.30u ontbijt en dagopening
09.30 – 11.00u workshops
11.30 – 13.00u workshops
13.15 – 14.00u lunch
14.30 – 16.00u workshops
16.30 – 18.30u workshops
19.00 – 20.00u diner
20.30 – 22.00u workshops

Wil je meer weten over dit veelbelovende yoga- en dansevenement, kijk dan op de website van fit body & mind.

Ga jij naar het Yoga & dans festival Venwoude?

Lees ook:Yoga Beach Festival 2012
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:‘In Balans!’-lessen van Artemis
Lees ook:Global Mala 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>