Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj

In het weekend van 25 en 26 augustus organiseert Centrum Djoj te Rotterdam weer twee gezellige open dagen om iedereen kennis te laten maken met de activiteiten in het centrum, waarvan in september weer een nieuw seizoen van start gaat. Tijdens de opendagen worden verschillende interessante workshops, lezingen en presentaties gegeven op het gebied van spiritualiteit, energiewerk, tantra en natuurreligie.

Een aantal van de activiteiten die tijdens de open dagen te doen zijn, zijn al bekend. Zo zal Massagepraktijk Meander op beide dagen een open les geven in ontspanningsmassage. Tijdens deze gratis workshop op de open dagen van centrum DJOJ maak je kennis met de komende massagecursussen van Meander, die in september weer van sart gaan.

De Stichting Healing Touch Nederland zal op de zondag een presentatie over Healing Touch geven, met aansluitend een proefbehandeling.

Ook Gaia Anca is tijdens het weekend van de partij. Zij zullen een presentatieworkshop gaan geven over 'Het Pad van de Godin', de nieuwe cursus van Gaia Anca die vanaf 30 september zeven cursusavonden beslaat, gebaseerd op de oude culturen van 4000 jaar geleden vertaald naar de vrouw van nu.

Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Vier Beltane, het feest van de liefde
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>