De Boommaan, een bijzondere maan

Volle Maan

Loslaten is het thema van de Boommaan, de volle maan van deze maand. Deze maan is zeer bijzonder,daar er maar 7 keer in de 19 jaar een Boommaan kan worden gevierd. Rond deze tijd is het belangrijk dat men zich bewust is van het feit dat de afstervende natuur nodig is om de aarde te zuiveren en weer vruchtbaar te maken voor de aankomende lente. De natuur sterft af en keert terug naar een periode van rust.

Aanstaande donderdagavond 11 december wordt er bij het Triskal Healing Centre te Delft een ritueel georganiseerd voor de Boommaan. Wie geintereseerd is mag meedoen aan het ritueel.

“De rust van de natuur is noodzakelijk om straks in de lente weer volenergie alles te kunnen laten bloeien en groeien. Ook  de mens heeft onze rustperiode nodig,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “We hebben de afgelopen cyclus gezaaid, we zijn gegroeid, we hebben mogen oogsten en nu is het tijd om alles wat nog vastzit en weg moet los te gaan laten. Dit is nodig om ons goed voor te bereiden op de komende nieuwe cyclus.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:De Boommaan vieren in Delft
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:De bloedmaan vieren bij Triskal
Lees ook:De Maan van het Ontwaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>