3-daagse retraite rond 12-12-12

Op adem komen in december, het kan! Ja, ook met alles stress van de feestdagen die je over je heen krijgt. Ga bijvoorbeeld even lekker drie dagen op retraite! Tijdens de retraite ‘Onder de Witte Vleugels’ zullen jouw lichaam en geest, maar ook jouw spirit op verschillende manieren geprikkeld worden en tegelijkertijd tot ontspanning komen. Je zult merken hoe er hierdoor nieuwe ruimte vrij komt voor diepere bezinning en beleving. Deze retraite duurt 3 dagen en vindt rond een hele mooie datum (12-12-12) plaats, wat het extra bijzonder maakt.

Inzichten
De deur komt als het ware op een kier te staan tijdens deze retraite, zodat je jezelf makkelijker open kunt stellen voor jouw unieke ervaring van je ware Zelf en je eigen energie. Op deze wijze ga je haast onopgemerkt ook open voor de universele Goddelijke (liefdes)energie.
Behalve dat ‘het in stilte zijn met jezelf’ bevrijdend en bewustzijnsverruimend werkt, heeft dit ook verder een positief en helend effect op jouw bestaan. Jouw eigen unieke belevenissen en inzichten tijdens de retraite zullen je ook hierna in je dagelijkse leven van dienst zijn door je houvast en steun te geven. Je kan voortaan, ook in een zeer praktische zin, in je eigen leefomgeving op deze inzichten terugvallen.

Retraite als cadeau voor jezelf
Wil je een paar dagen de volle aandacht aan jezelf geven? Vrij van verplichtingen en drukte van het alledaagse leven? Zonder enig ander doel dan puur met jezelf te zijn en op deze manier jezelf open te stellen voor een ontmoeting met je ware Zelf? Geef jezelf een retraite cadeau! De retraite ‘Onder de Witte Vleugels’ wordt gegeven door Leena Joro van ‘Op weg naar huis’. Kijk voor meer informatie op de website.

Ben jij al eens op retraite geweest? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:Op voorjaarsretraite
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:Op retraite
Lees ook:Laat de healer in jezelf ontwaken
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>