Stilte voor de storm?

Op zoek naar een beetje rust en stilte in de decembermaand? Advaita Yogaschool biedt een korte retraite aan in de dagen voor de kerst. Met actieve yoga, meditatie, satsang en hatha yoga naar de kashmirtraditie. Even wat stilte voor de storm? Ga op retraite!

Afzonderen
Een stilte retraite is de ultieme kans je af te zonderen van je dagelijkse dag. Je hoeft niets meer, geen verplichtingen, geen internet, agenda en mobiel. Je komt helemaal tot jezelf. Samen in verbinding zijn is de katalysator van één-zijn. Dompel je onder in de sprankelende sfeer en verwarm je aan de gloed van je eigen bron en licht. De stilte voert je mee naar het Nu. Naar wat wezenlijk is voor jou. Je hoeft niet te zoeken, de vragen en antwoorden rijpen vanzelf. Inzichten rijzen uit de stilte op. Er is ruimte en vrijheid uit de tijd te stappen. Voorbij het ego in totale openheid te komen.

Op retraite met Djihi Marianne
De stilte retraite van Advaita Yogaschool duurt van donderdag 20 t/m zondag 23 december 2012. Een paar dagen stilte en bezinning zo rond de kerstdagen, wie wil dat nou niet?
Je gaat op retraite met Djihi Marianne. Haar boeiende yoga pad begon 30 jaar geleden. Inmiddels heeft zij honderden reizigers begeleid die thuis willen komen in de ware natuur. De stilte retraites worden vanaf 1997 gehouden. Elke retraite omhult zich in licht energetische verfijnde sfeer. Met grote passie deelt zij kristalheldere inzichten, die ieders Hart verlichten. Empathisch maar direct, wikkelt ze laag voor laag af totdat jouw schoonheid zichzelf toont.
Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor deze retraite op de website van Advaita Yogaschool.

Heb jij wel eens aan een retraite deelgenomen? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12
Lees ook:Op voorjaarsretraite
Lees ook:Retraites in 2012
Lees ook:Op retraite
Lees ook:Nieuw: Djoj in Travel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>